A körről szól a Dead by Daylight új fejezete

  • Írta: szlav
  • 2022. március 9.
  • Letöltés
Link másolása
Egy újabb népszerű horrorfranchise erősíti a Dead by Daylight repertoárját. A Sadako Rising című fejezettel A kör (Ringu) tévéképernyőn keresztül gyilkoló szelleme és egy új túlélő is csatlakozik a félelmetes hajszához.

Már december óta tudjuk, hogy a Dead by Daylight 23. fejezete egy újabb népszerű horrorfranchise előtt tiszteleg majd, a jeles nap pedig végre megérkezett. Az összes platformon elérhetővé vált a Sadako Rising, amely A kör (Ringu) VHS-kazetták segítségével vadászó, hosszúhajú lányát, Onryo Sadako Yamamurát állítja Freddy Krueger, Michael Myers, Ghostface, és a DBD többi gyilkosa mellé.

Természetesen az új gyilkoshoz egy új túlélő is dukál: az aszimmetrikus horrorfogócska menekülő csapatát Yoichi Asakawa erősiti, aki a Parental Guidance és az Empathetic Connection nevezetű képességeivel abszolút támogatókarakternek tűnik. Az új gyilkos és az új túlélő képességeiről a frissítés hivatalos leírásán olvashattok bővebben.

A Dead by Daylight és annak új kiegészítője, a Sadako Rising elérhető PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Nintendo Switchen és Stadián.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...