Evil Dead: The Game - milyen jó gonosznak lenni!

  • Írta: gorien
  • 2022. március 10.
  • Videó
Link másolása
Az Evil Dead: The Game-ben Ash Williams oldalán szállhatunk szembe a gonosz halott sötét erőivel. Vagy a kandari démon szerepét is felölthetjük, hogy mi irányítsuk, milyen rémségeket szabadítunk rá az önjelölt hősökre.

Az Evil Dead-franchise-on alapuló Evil Dead: The Game nem lenne teljes a címszereplő gonosza nélkül, ezért a Boss Team Games játékából nem is hiányozhat a kandari démon. Az aszimmetrikus horrorjátékban nemcsak az Ash Williams vezette hősök bőrébe bújhatunk, de a gonoszság erőit is igába hajthatjuk, ha inkább a többi játékos életét szeretnénk megkeseríteni. Az új előzetes Bruce Campbell narrálásával épp azt mutatja be, hogy miként tehetjük ezt meg.

Ha a gonosz oldalára állunk, számtalan eszközből válogatva törhetünk borsot a hősökkel játszók orra alá. A pokoli erőknek hála bőven válogathatunk szolgák közül, de a környezetet (autókat, fákat) és más játékosokat is megszállhatunk – még akár egy miniatűr Ash-sereget is bevethetünk, hogy megakadályozzuk a Necronomicon összeállítását.

Az Evil Dead: The Game május 13-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...