Összeolvad a Minecraft Java- és Bedrock-kiadása

  • Írta: gorien
  • 2022. június 6.
  • Letöltés
Link másolása
A PC-s játékosok hosszú évek óta két különböző Minecraft-kiadásra ruházhattak be, a Java alapúra vagy a Microsoft-féle Bedrock Editionre. Ez holnaptól megváltozik, mindkét játék ugyanazon launcher része lesz.

A Minecraft következő nagy frissítése holnap esedékes. Az 1.19-es számú The Wild Update számos régóta várt funkciót ad hozzá a játékhoz: egyebek mellett megérkezik például a Warden és a Deep Dark nevű vidék (ezt még tavaly a Caves & Cliffs részének ígérték), a barátságos Alley, illetve jön a Mangrove Swamp és még persze számos kisebb-nagyobb, hasznos újdonság is.

Nem ennyi azonban az összes változás, amit a Minecraft-játékosok találnak, ha holnap frissítik a játékot. A Mojang alkotását sokáig kétfajta verzióban érhettük el PC-n: az eredeti, Java alapúban, illetve a Microsoft-felvásárlás után kiadott Bedrock Editionben. Holnaptól már csak egyetlen kiadást találunk, a Minecraft: Java & Bedrock Editiont.

A fejlesztők leszögezik, hogy a két különböző változat természetesen különböző is marad minden egyediségével együtt, ám ugyanabból a launcherből érhetjük el őket jövőben. Bárki, aki rendelkezik valamelyik kiadással, ingyen megkapja a kettős csomagot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...