GC 2022: Under the Waves - víz alatti búvárkalandhoz adta a nevét a Quantic Dream

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human stúdiója ezúttal egy kisebb csapat, a Parallel Studio projektje mögé állt be. Az Under the Waves egy igazán személyes, víz alatti utazást ígér.

Az első képsorok láttán egy pillanatra azt gondoltuk, hogy a Subnautica legújabb részét látjuk, az Under the Waves azonban egy narratív fókuszú kalandjáték lesz a Parallel Studio csapatától. Az 1970-es években játszódó sztori Stan, a magányos búvár történetét meséli el, aki a tenger mélyén járva egyszerre lesz kénytelen megbirkózni egy sor megmagyarázhatatlan eseménnyel és a saját személyes veszteségeivel.

A projekt különlegessége, hogy azt a bámulatos sztoriközpontú játékairól ismert francia stúdió, a Quantic Dream segíti életre. Pontos dátumot egyelőre nem kaptunk, de azt már megtudtuk, hogy az Under the Waves PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenik.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...