Ütős évre készül a World of Warcraft: Dragonflight

  • Írta: szlav
  • 2022. december 22.
  • Letöltés
Link másolása
Alig néhány hete jelent meg a World of Warcraft legújabb expanziója, a Dragonflight, de a Blizzard már most betáblázta, hogy milyen tartalmakra számíthatunk 2023-ban.

A World of Warcraft játékosai már néhány hete megszállottan pörgetik a Dragonflight tartalmait, és habár már az első raid és az első szezon is elstartolt, mindez csupán a töredéke annak, ami ránk vár a következő két évben. A Blizzard Entertainment fejlesztői ezúttal egy roadmapet is betábláztak, így jól láthatjuk, hogy a 2023-as évben két hatalmas frissítést és néhány kisebb tartalmi bővítést is kap majd az MMORPG.

A legnagyobb dobás természetesen a tavasz végén, illetve télen érkező 10.1-es és 10.2-es frissítések lesznek, hiszen ezek a patchek új zónákkal, raidekkel, PVP-szezonokkal, frissülő Mythic+ rotációval és már frissítésekkel várják majd a játékosokat. Köztük azonban legalább négy kisebb patch is be van tárazva - a fenti illusztráción láthatjátok ezek tartalmát is, de közülük a ritka kozmetikai cuccokat áruló Trading Post érkezését, az emberek és orkok saját tematikus páncélzatait és a következő megadungeont érdemes kiemelni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...