Starship Troopers: Extermination - két hét múlva indul a rovarirtás

  • Írta: szlav
  • 2023. május 3.
  • Korai verzió
Link másolása
Itt az ideje, hogy megmutassuk az arachnidoknak, hogy ki itt a főnök! Hamarosan elstartol a Starship Troopers: Extermination korai verziója, melyben tizenhatan ugorhatunk neki a nagyra nőtt rovarok kiirtásával.

A teljes verzió egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, az Offworld Industries brigádja azonban már két hét múlva, azaz május 17-én szabadjára engedi a Starship Troopers: Extraction korai verzióját. A Steam Early Access programján keresztül alaposan belenézhetünk majd abba, hogy mit tartogat ez a hatalmas volumenű kooperatív lövölde.

Hogy mitől olyan hatalmas a dolog? Nos, kezdjük azzal, hogy a szokásos négyfős felállás helyett összesen tizenhat játékos kerül majd a pályára, akik feladata az lesz, hogy vállt vállnak vetve túléljék a vérengző bogarak támadását - melyekből akár többszáz is feltűnik majd egyszerre a képernyőn.

A feladat tehát nem lesz gyerekjáték, a három játszható karakterosztály (Assault, Support, Defense), számos fegyver és képesség, no meg egy komplett bázisépítős rendszer azonban segít majd a túlélésben. A célunk az lesz, hogy megvédjük a saját főhadiszállásunkat, felégessük a bogarak fészkeit, majd a küldetéseinket teljesítve biztonságban kivonjuk magunkat és társainkat a csatatérről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...