Óriási frissítéscsomaggal gazdagodott ma a Hogwarts Legacy

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. május 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A fejlesztők több, mint 500 kisebb javítást és egy araknofóbia módot is hozzácsaptak a Hogwarts Legacy-hoz, sőt ma jelent meg Xbox One és PlayStation 4 konzolokra is a játék.

A Harry Potter-franchise rajongóinak a kedvenc videójátéka, a Hogwarts Legacy alig két hónapja rajtolt el, de máris a Warner egyik legnagyobb dobása lett. A nyílt világú akció RPG-ből több, mint 12 millió példányt adtak el a megjelenés utáni első két hétben és azóta is kimagasló helyezéseket ér el a brit toplistákon. A mai nappal azonban egy hatalmas frissítéscsomaggal gazdagodik, ami tartalmaz körülbelül 500 apróbb javítást a játék berkeiben.

Emellett a játék beállításaiban elérhetővé vált az arachnofóbia mód, ami a pókokat teszi kevésbé félelmetessé azáltal, hogy megváltoztatja a megjelenésüket, és görkorcsolyát ad nekik. Emellett a pókok hangjait is le lehet halkítani, sőt, ki is lehet kapcsolni az undorító hanghatásokat. 

A Hogwarts Legacy már elérhető PC-n és Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 konzolokon. A Nintendo Switch-es verzió a tervek szerint 2023. július 25-én jelenik meg. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...