SGF 2023: Szeptemberben érkezik az 1TB-os Xbox Series S

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 11.
  • Hardver
Link másolása
Igen, valóban ez volt az Xbox Games Showcase zárköve: iskolakezdésre érkezik a szénfekete Series S, 1TB SSD-vel megtámogatva, ráadásul az ára sem szörnyűség.

A jelenlegi az első konzolgeneráció, amelynek már rögtön az elején mindkét nagykutya két-két konzolt dobott piacra (már ha külön konzolként értelmezzük a PS5 digitális kiadását). A Microsoft koncepciója szerint egy olcsóbb, kisebb teljesítményű és tárhelyű géppel tették mindenki számára elérhető megoldássá a platformot, míg a nagyobb teljesítményű és tárhelyű gép mint opció már-már karnyújtásnyira lebegett a játékosok előtt.

A két modell, a Series S és a Series X közti szakadékot húzza keskenyebbre az Xbox Series S Carbon Black, ami nem csak  egy új festékréteget kapott, de belsőségek terén is történt egy kardinális változás: immár 1TB SSD-vel szerelve érkezik.

A megjelenés dátumáról és a konzol áráról is megtudtunk ezt-azt: szeptember 1-től lesz elérhető, és 349 dollárért szerezhetjük be a fekete Series S-t. Több, mint valószínű hogy a "sima" Series S továbbra is megvásárolható lesz a jövőben, azonban 50 dollár pluszért cserébe már megéri elgondolkodni a Carbon Blacken. Az is releváns szempont, hogy így már "csak" 150 dollár különbség lesz a Series X és a Series S Carbon Black között.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...