SGF 2023: Októberben fut be a The Lamplighters League

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A Shadowrun fejlesztőinek körökre osztott stratégiáját a kalandos ponyvaregények ihlették. Az 1930-as években játszódó taktikai anyagra egészen októberig kell várni PC-n és Xbox Series X/S-en.

Még március elején mutatkozott be a Harebrained Schemes ígéretes körökre osztott stratégiája, amit az Indiana Jones és a Múmia filmek ihlettek. Az 1930-as évek alternatív változatában a  Lámpagyújtók Ligájának egyik csoportját irányítjuk, azon munkálkodva, hogy a világ számos pontján megakadályozzuk egy gonosz szekta térnyerését.

A körökre osztott harc és a valós idejű csapatirányitási rendszer kombinációjával az újrajátszhatósági ráta hatalmas, ráadásul folyamatosan bővül kalandoraink listája, akik mind egyedi háttérsztorival és képességekkel rendelkeznek. Mindegyikük fejleszthető a térképeken felszedhető új felszerelésekkel és erőforrásokkal.

A The Lamplighters League 2023. október 3-án landol PC-n és Xbox Series X/S-en, ráadásul egyből a Game Pass felhozatalát képezi majd.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...