SGF 2023: 2024-ben érkezik a Lightyear Frontier early access verziója

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. június 14.
  • Korai verzió
Link másolása
A Frame Break az Xbox Games Showcase Extended livestream során jelentette be az űrfarm-szimulátor korai verziójának az érkezését.

Az Xbox Games Showcase Extended műsorán bemutatták a Lightyear Frontier multiplayer változatát akció közben egy három perces gameplay videóban. A látványos és rendhagyó sci-fi farmszimulátor korai verziója eredetileg 2023 tavaszán érkezett volna, azonban ezt magyarázat nélkül elhalasztották. A showcase során azonban megerősítették a rajongókat, hogy a projekt kezét nem engedték el: 2024 elején már ki is próbálhatják majd a játékosok a mechás űrfarmot. 

A mostantól jövő tavaszig tartó plusz hónapok remélhetőleg elég időt adnak a Frame Breaknek ahhoz, hogy a játék még nagyszerűbb állapotban jusson el a játékosokhoz. 

A Lightyear Frontier megjelenési dátumot egyelőre még nem kapott, de a korai verzió 2024 elején várható PC-n és Xbox One, Xbox Series X/S konzolokon a Game Pass-on keresztül!

Ez a podcast a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...