Ekkor lesz a Mortal Kombat 1 szerver tesztje

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 15.
  • Hír
Link másolása
A NetherRealm csapata közzétette, hogy mikor tartják a szerverek stressztesztjét, a regisztráció még nyitva áll, így aki szeretné a jövő héten kivenni a részét a mókából, még jelentkezhet.

A májusi leleplezés óta rengeteg plusz infót tudtunk meg a készülő játékról, kaptunk sztori és játékmeneti trailert, de kaptunk még egy kis ráadás gameplayt, hogy kellően belelkesüljünk a játék szeptemberi érkezésére. Win-win, hogy a játékosok egy regisztrációt követően kivehetik majd a részünket a szerverek stressztesztjéből, ahol minél többen vesznek részt, annál jobb lesz a fejlesztőknek is.

Most pedig már azt is tudjuk, hogy mikor lesz megtartva ez a teszt: magyar idő szerint június 23. 17:00-től június 26. 17:00-ig lesznek elérhetők a szerverek a játékosoknak. A hivatalos GYIK-oldal szerint ez nem egy béta teszt lesz, hanem szerver teszt, így mondhatni már a jelenlegi állapotában létező végleges játékkal játszhatunk majd, persze, várhatóan korlátozott tartalmak mellett. A jelentkezés még nyitva áll az Xbox és PlayStation tulajoknak, úgyhogy ha valaki szeretne részt venni a három napos tesztben, nem érdemes haboznia.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...