2024-re halasztották a Flintlock: The Siege of Dawn-t

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. június 16.
  • Csúszás
Link másolása
2024-re csúsztatták a tavaly bejelentett fantasy akció-RPG, a Flintlock: The Siege of Dawn - közölte az A44 Games.

Az A44 Games akció-RPG-je, amiben a mágia és a puskaporos technológia keveredik, ismét távolabbi megjelenési időpontot kapott. A Flintlock: The Siege of Dawn a tavalyi Xbox Games Showcase műsorán mutatta meg magát, és akkor egy 2023 eleji dátumot tudhatott a magáénak. A Twitteren megjelent posztban azonban megváltoztatták ezt, most már 2024-ig kell várnunk a fantasy kalandért. 

"Keményen dolgoztunk egy egyedi és mélyen részletezett nyílt világ megalkotásán, ami bővelkedik izgalmas harcokban és felfedező kalandokban!" - írta ma az A44 Games a közleményében. 

"Az egész csapatunk számára fontos, hogy a Flintlock különleges élmény legyen, és tartozunk magunknak és mindannyiótoknak annyival, hogy a lehető leglenyűgözőbb és legfeledhetetlenebb játékká tegyük." - ezek mellett elnézést kértek a csúszásért és megígérték, hogy nemsokára jelentkeznek további információkkal. 

A Flintlock: The Siege of Dawn valamikor 2024-ben jelenik meg PC-re, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 konzolokra. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...