Megérkezett a Temtem ingyenes spin-offja

  • Írta: szlav
  • 2023. június 26.
  • Videó
Link másolása
A nagyszerű off-brand Pokémon-játék most egy PvP-re kihegyezett spin-offal gazdagodott. A Temtem Showdown máris megjelent, ráadásul egy petákot sem kell kicsengetnünk érte.

A tesztünkben mi is megírtuk, hogy Pokémon-formulát felfrissítő és némileg MMORPG-ssé tevő Temtem egy nagyszerű játék, de ahogyan az várható volt, sajnos a Crema alkotása nem talált akkora közönségre, mint a valódi Pokémon-játékok. Ennek ellenére mi továbbra is ajánljuk, hogy tegyetek vele egy próbát, aki azonban nem szeretne fizetni a teljes szerepjátékért, az ingyenesen is örömét lelheti a Temtem Showdownban.

A Temtem kistestvére gyakorlatilag egy letisztult, csakis a csatározásra fókuszáló PvP-játék. A feladatunk az lesz, hogy a megannyi szörnyecskéből összeállítsunk egy ütőképes csapatot, hogy őket csatába küldve megmásszuk az online ranglétrát. A 2v2-es felállású ütközetek (egyszerre ennyi szörny áll a csatatéren) mély taktikázásra adnak lehetőséget, vagyis minden adott ahhoz, hogy sikeres kompetitív játék váljon a Temtem Showdownból.

Ha szeretnétek kipróbálni a játékot, akkor máris letölthetitek a Steamről. Konzolos megjelenésről egyelőre nem érkezett hír.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...