Új képen láthatjuk Venomot

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 20.
  • Hír
Link másolása
Az ősszel érkező játékban feltűnő szupergonosz szinkronhangja is ismert, aminek kapcsán a karakter megalkotásáról is beszélt az Insomniac csapatának vezetője.

Bryan Intihar az Entertainment Weekly-nek árulta el a karakter szinkronhangjának "horrorisztikus" körülményeit. Intihar a végsőkig elhúzta a castingot, mivel az első rész és a Miles Morales köré épülő folytatás sikere okán óriási nyomás nehezedik a csapatra. Szerencséjére a meghallgatásra jelentkezett Tony Todd, az ikonikus Kampókéz-filmek főszereplője is.

A készítők szerint Todd mély, baljós hangja tökéletesen passzol Venom karakteréhez. Nemcsak a megfelelő szinkronhang megtalálása okozott nehézséget a fejlesztőknek, hanem magának a karakternek az életre keltése is. Jacinda Chew a játék vezető művészeti igazgatója szerint Venom idegensége okozta nekik a legnagyobb fejtörést: vajon Venomnak vannak-e ajkai? Hogy beszél? Mosolyog, vagy csak grimaszol? Hogy hangzik a nevetése? Ezekre a részletekre valószínűleg majd csak az októberben, magyar felirattal megjelenő játékból tudjuk meg a válaszokat, azonban a készítők egy friss képpel is készültek a rajongók számára:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...