A Toretto család a Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged világába is megérkezik

  • Írta: osan
  • 2023. július 29.
  • Hír
Link másolása
Ahogy a Fast X már sejtette, együttműködik a Milestone Team és a Universal stúdió, hogy a jól ismert széria járgányaival száguldozhassunk a játékban. A Dominic Toretto által vezetett 2023-as Dodge Charger lesz az első ilyen kocsi.

A megjelenés napjától irányíthatjuk majd a miniatűr Dodge Charger-t, és a későbbiekben pedig több, a Halálos Iramban filmekből ismerhető kocsi is rendelkezésünkre fog állni fizetős tartalomként, vagy a Legendary Edition részeként.

Már a trailerekből is megtudhattuk, hogy az olasz csapat olyan újdonságokat vezet be a játékba, mint az ugrás, vagy duplaugrás, illetve az oldallökés. Ezek a manőverek új és kreatív megoldásokat kínálnak, melyek nem csak arra jók, hogy biztosan lealázzuk az ellenfelünket, de a pálya eldugott szegmenseit is felfedezhetjük velük.

Az új mechanikák mellett, rengeteg új pálya is lesz, így akár a kövületek között egy múzeumban is élvezhetjük majd a legendás autókat – remélhetőleg Suki rózsaszín Honda S2000-ét is viszontlátjuk apró kiadásban, de ha nem, akkor azt biztosra vehetjük, hogy a megújult testreszabási lehetőségek a segítségünkre lesznek.

A játék PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is október 19-én érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...