Geras is csatlakozik a Mortal Kombat 1 harcosaihoz

  • Írta: szlav
  • 2023. július 30.
  • Videó
Link másolása
Az idő homokórájának őrzője, Geras is csatlakozik a Mortal Kombat 1 újraindított idővonalához. Egy brutális előzetessel kapunk ízelítőt a karakter képességeiből.

Geras vadiúj karakterként csatlakozott a fencsájzhoz a Mortal Kombat 11-ben, ám a tetőtől-talpig kigyúrt időmágus nem hiányozhat egy olyan epizódból sem, amelynek a története már kapásból az időmanipulációról és egy új idővonal létrejöttéről szól. Habár ennek az új idővonalnak Liu Kang az ura, az idő homokjának folyását továbbra is Geras, a homokóra őrzője irányítja.

És hogy mit jelent ez számunkra a gyakorlatban a csatamezőn? Elképesztő pofonokat, az ellenfeleink mozgásának lefagyasztását, illetve gyomorforgatóan brutális fatalityket. Az utóbbiból egyébként maga Liu Kang is mutat egy újat... ilyen meredek kivégzést pedig még talán sosem láthattunk a sorozatban.

A Mortal Kombat 1 szeptember 21-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre. A játék előrendelői augusztusban vehetnek részt a zárt bétában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...