Nézzünk bele a Lords of the Fallen első 13 percébe!

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 15.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából betekintést nyerhetünk a Lords of the Fallen nyitányába, avagy az is kiderül, hogy már az első percek sem ígérnek könnyű kalandot az önjelölt hősök számára.

A Lords of the Fallen egy hatalmas félig nyitott világban játszódik, hősünk célja az, hogy megdöntsük Adyr, a démonisten hatalmát. Egy adott pályarész legalább kettővel szomszédos, így nagyrészt rajtunk múlik, hogy milyen sorrendben merészkedünk át ezeket a területeken. Azonban nem csak a normál világ rémségeivel gyűlik meg a bajunk, hanem Axiom mellett létezik az élőhalottak létsíkja, Umbral is.

Mindegyiknek megvan a saját egyedi útvonala, ellenségei és karakterei. Ernyős lámpánkkal bármikor átkelhetünk a párhuzamos világba, azonban így a két életünk egyikét tesszük próbára. Ha az élők birodalmában meghalunk, automatikus átkerülünk a holtakéba, ahol még egy utolsó esélyt kapunk a feltámadásra.

A CI Games akció-szerepjátéka október 13-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Ha még több gameplayre vágysz, fáradj el ide, ha viszont az első percekre van kíváncsi, csekkold az IGN videóját fentebb.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...