Mégsem jelenik meg idén a Pacific Drive

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 19.
  • Csúszás
Link másolása
Az Ironwood autós túlélős játéka 2023-ról korai 2024-re csúszott. A csapat szerint ezzel a döntéssel biztosítják be, hogy a játék a lehető legjobb minőségben jelenjen meg úgy, hogy közben a fejlesztők mentális, illetve fizikai egészsége se lássa kárát.

Mostanában mind filmes, mind videójátékos viszonylatban sokat hallani, hogy egy-egy projekt kedvéért túlhajszolják az alkotókat, embert próbáló túlórákkal. Az Ironwoodnál úgy döntöttek, hogy fontosabb a fejlesztők egészsége és inkább eltolták alkotásuk megjelenését. Ez bizony jó hír, hiszen így kisebb eséllyel lesznek minőségbéli problémák a játékkal.

A Pacific Drive elsőre talán egy, már sokat látott túlélő FPS-nek tűnhet, de azzal, hogy autónkat teszi meg egyetlen társunknak, kiemelkedhet a többi cím közül. Miközben az anomáliákkal telt északi partvidéket fedezzük fel, lehetőségünk lesz saját ízlésvilágunk szerint alakítani kocsinkat. Sok időt fogunk a kormány mögött tölteni, de lesznek pillanatok mikor lábon kell alkatrészek után kutatni a veszélyes világban. Bázisként a garázsunk fog funkcionálni, ahonnan minden egyes megtett út a Zónába más és más lesz, ennek hála mindig újabb rejtvénydarabokkal fogunk visszatérni, hogy végül megfejtsük az Olympic Exclusion Zone rég elfeledett titkát.

Valamikor 2024-ben fog megjelenni ez az egyedi túlélős kaland PlayStation 5-re és PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...