Meghosszabbították a Mortal Kombat 1 zárt bétáját

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 20.
  • Korai verzió
Link másolása
A NetherRealm Studios néhány órával meghosszabbította a Mortal Kombat 1 bétáját, így mindenkinek több ideje lesz játszani a készülő címmel.

 A Netherrealm Studios és a Warner Bros. úgy döntött, hogy a zárt bétatesztet, amit Xbox Series X/S és PlayStation 5 konzolokon tartanak ezen a hétvégén, pár órával meghosszabbítják. Eredetileg, magyar idő szerint, augusztus 21-én, hétfőn délben kellene lezárulnia a próbakörnek, ezt azonban pár órával, egészen éjfélig eltolták a fejlesztők és a kiadó csapata. A szerencsések, akik az előrendelés miatt bekerülhettek ebbe az exkluzív körbe már ki is próbálhatták Johnny Cage, Kenshi, Kitana, Li Mei, Liu Kang és Sub-Zero klasszikus karaktereit. 

Akik esetleg lemaradtak a tesztről, azok a játékosok se csüggedjenek! Akik előrendelik a játékot, azok megkapják az exkluzív játszható karakterként Shang Tsungot, függetlenül attól, hogy melyik kiadást választják. Emellett a játék bőven kínál majd letölthető tartalmakat, amiket Kombat Pack névre kereszteltek el a készítők. Ne feledjétek, a Mortal Kombat 1 2023. szeptember 14-én debütál majd PC-re, PlayStation 5-re, Nintendo Switch-re és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...