GC 2023: Októberben csaphatunk le a Jusantra

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Halloween napján kerül a boltokban a meditatív hegymászójáték, a Jusant, amelyben egy egyedülálló világban kell leküzdenünk a szédítő magasságokat. A Don't Nod csapata ezúttal sem fog mellé.

Igazán hívogató meditatív vibrálása van a Don't Nod akció-puzzle elemekkel átitatott hegymászójátékának. Számos hatalmas sziklatömböt kell meghódítanunk a kaland során, miközben saját határainkat feszegetjük, egyre jobban elsajátítva a szükséges eszközök használatát.

Eközben látjuk, hogy minden helyszínnek egyedülálló életközössége van, ami számos növény- és állatfajnak ad otthon. Mindezek tetejébe még a zene is meglehetősen kedves és megnyugtató, és ha a kihívás is rendben van, igazi unikumdarab van kilátásban a téma iránt rajongóknak.

A fejlesztők a Gamescom apropóján árulták el, hogy a Jusant 2023. október 31-én jelenik meg PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...