A Soulframe egy újabb gameplay előzetesen mutatkozott meg

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
A Warframe készítőinek legújabb videójátéka ismét egy gameplay videóban villogtatta meg, hogy mit is tud. De nem aprózták el, ezúttal egy 30 perces, irtózatosan hosszú videót kaptunk.

A Digital Extreme csapata vakmerő volt, ugyanis a Tennocon 2023-as rendezvényén mutatták be a Soulframe névre hallgató videójátékuk első, a demó verziót végigjátszó gameplay trailerüket. A nagyjából harminc perces anyagban betekintést nyerhetünk a harcrendszerbe, egy boss fight menetébe és általánosságban is egy összeállt, egész képet kaphatunk a játékról. De ne is szaporítsuk tovább a szót, íme 30 percben a Warframe készítőinek legújabb alkotása!

Aki azonban meghátrált ettől a fentebbi videótól, mondván nem akarja lelőni a poént: azoknak a játékosoknak itt egy jóval rövidebb kedvcsináló! Hajrá!

A Soulframe egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de még azt sem tudjuk, hogy milyen platformokon jelenik meg a játék. Mindenesetre elég jól halandnak, főleg, ha figyelembe vesszük azt, hogy a Digital Extremes csapata csak tavaly kezdett el komolyan dolgozni a játékon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...