Megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare III multis trailere

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 3.
  • Videó
Link másolása
Alaposan megágyaz az Activison az október 6-án esedékes CODNext eseménynek: a mai napra a többjátékos módot bemutató előzetessel gazdagodtunk. Kiderült az is, hogy mit kapunk a bétában.

Tisztességesen összevágott előzetes mutatja be a Call of Duty: Modern Warfare III többjátékos módját, a talpalávalót Eminem Till I Collapse cimű nótája szolgáltatja. A szemfülesek kiszúrhatták, hogy a videóban szereplő pályán a 2009-es Modern Warfare 2 remasterelt térképei, köztük a Terminal, a High Rise, a Derail és a Favela mapokkal.

A gyors tempójú mozgás visszatér a multiban, a célzás sebessége még gyorsabb, és a becsúszó-mozdulatot is meg tudjuk szakítani.

A bétatesztbe szakaszosan engedik be a játékosokat október 6. és 16. között, a korai lehetőséggel nyilván csak az előrendelők élhetnek. Az alábbi térképeket tartalmazza a próbaverzió: Favela, Skidrow, Estate, Rust és a második héttől a High Rise is.

A Call of Duty: Modern Warfare III november 10-én landol a boltokban PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PS4-en és PS5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...