2024 elejére csúszik a War Hospital megjelenése

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. október 9.
  • Csúszás
Link másolása
A Nacon és a Brave Lamb Studio elhatározták, hogy az elkötelezett játékosokat elkalauzolják az első világháború legsötétebb részeire, azonban erre még egy kicsit várnunk kell.

A War Hospital egy stratégiai játék, amiben az első világháború angyalait, azaz a fronton megsérült katonákat ellátó orvosokat kell irányítanod, hogy mindenki túlélje a világégés borzalmait. Ez nem egy egyszerű feladat, pláne, hogy a felszerelések és az élelmiszer is szűkösen érhető el a harcosok számára. Ha ezek ellenére is rátermettnek érzed magad a feladatra, akkor ne hagyd ki a Nacon és a Brave Lamb közös játékát! Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor kattints ide és nézd meg a játék cinematic trailerét,

Viszont van egy rossz hírünk is: a War Hospital megjelenése ismét csúszik. Legutoljára 2023. október 26-ra jelentették be a videójátékot, azonban egy frissen nyilvánosságra került blogbejegyzésből kiderült, hogy a debütálás csak 2024 elején lesz esedékes. A fejlesztők természetesen azt is leírták, hogy ezt az időt arra fogják fordítani, hogy a játék még kevesebb hibával kerüljön a játékosok elé. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...