Még mindig készülőben a The Last of Us multiplayeres spinoffja

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 6.
  • Pletyka
Link másolása
A Naughty Dog rendezője egy Mario-posztban tett utalást rá, hogy a projekt bizony tovább él, azonban részleteket természetesen nem árult el játékról, így nagyon nehéz megmondani, hogy mikor is lesz belőle valami.

Már évek óta dolgozik a Naughty Dog a The Last of Us multiplayeres mellékágán, ami eddig legjobb esetben is megosztotta a rajongókat. Sokak szemében egy teljesen felesleges dologról van szó, hisz a franchise alapvetően egy történetközpontú, egyjátékos élményt kínál, még ha volt is az alapjátékoknak multiplayer módja.

A másik ok, ami miatt sokan nehezményezik a projekt létezését, az az, hogy vélhetőleg túl sok erőforrást von el a fejlesztőktől, így minden más projekt is kárát látja a létezésének, akár egy új The Last of Usról lenne szó, akár egy új IP-ről. Ugyanakkor valóban logikusnak hat egy multiplayer játék elkészítése ebben a világban, ahol ember embernek farkasa.

Vinit Agarwal, a The Last of Us-játékok rendezője, a hétvégén egy Super Mario Bros. Wonder témájú posztban utalt rá, hogy igen-igen, még mindig készülőben van a játék, legyenek szívesek a rajongók békén hagyni ezt a posztot. A tavasszal felröppent hír, miszerint bajban van a projekt, ettől még valós lehet, nem elképzelhetetlen, hogy csak egy minimális stáb dolgozik a játékon, életben tartva a lángot. Hogy mikor látunk belőle bármit is, nagyon nehéz megmondani, bár az HBO-s sorozat következő évadának premierjére időzíteni bármilyen The Last of Us-játékot igen jó húzás lenne.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...