Leépítésekre készül az Ubisoft

Link másolása
A Ubisoft a következő játékfejlesztő cég, ami leépítésekre készül: összesen 124 alkalmazottat tesznek az utcára. Főleg a kanadai stúdióknál szűnnek majd meg a munkahelyek.

Az utóbbi időben több videójátékokat fejlesztő cég kényszerült arra, hogy elengedje a munkásai kezét, az Epic Games, a Sony, a CD Projekt RED, a Riot Games, csak hogy párat említsünk. Úgy tűnik, most a francia székhelyű Ubisoft kerül sorra, ugyanis a cég bejelentette, hogy 124 dolgozójától kell megválnia. Azt is nyilvánosságra hozták, hogy ez a leépítés a kanadai stúdiókat érinti majd, illetve a globális IT-csapatot.

"Az elmúlt hónapokban a Ubisoft minden csapata azt vizsgálta, hogyan lehetne racionalizálni a működésünket és növelni a kollektív hatékonyságunkat. A cél az volt, hogy hosszú távon jobb gazdasági pozícióban legyünk." - áll a Ubisoft közleményében.

"Ezzel összefüggésben ma bejelentettük, hogy átszervezzük kanadai stúdiónk általános és adminisztratív funkcióit, és csökkentjük a létszámot a Hybride-ban, plusz a globális IT-csapatunkban is. Ez összesen 124 pozíciót érint." Itt jön a nagy kérdés, hogy vajon ez milyen formában érinti a várt játékok megjelenését, de ezzel kapcsolatban nem nyilatkozott a Ubisoft. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...