Botrány a Naruto X Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections szinkronja körül

Link másolása
A Naruto X Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections 2023. november 17-én jelent meg, és minél több Naruto rajongó játszik a játékkal, annál többen kérdőjelezik meg a szinkronhangok valódiságát.

 A Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections körül áll a bál: valami nem stimmel a szinkronhangokkal. A Naruto-rajongó játékosok azonnal felfedezték a furcsa, torz hangokon kommunikáló karaktereket, sőt még a szinkronszínészek körében is felháborodást keltett a kész cím. A verekedős játék 2023. november 17-én jelent meg a nagyközönség előtt, és még egy hét sem telt el ahhoz, hogy a felháborodott játékosok megtalálják a Bandai Namco csapatát. 

A szinkronszínészek reagáltak egy olyan videóra, amin tetten érhető ez a hirtelen megváltozó, torz beszédhang. Maile Flanagan szinkronszínésznő azt állította, hogy nem így mondta a szöveget a felvételi fülkében, és azt is hozzátette, hogy ezt sem ő, sem más szinkronrendező nem találná elfogadhatónak. "Garantálom, hogy nem így mondtam ezt a sort." - mondta egy X-posztban. - "Honnan van ez egyáltalán?"

De nem csak ő szólalt fel a színészek közül, az azonban közös, hogy senki nem érti, hova tűnhettek a felvett szinkronhangok. Még a mesterséges intelligencia gyanúja is felmerült, ami nem lenne szerencsés éppen a SAG-AFTRA sztrájk végéhez közeledve. Vajon a játékosok és a rajongók nyomására kicserélik azokat? 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...