Megvan, mikor érkezik mozikba a Sonic, a sündisznó 3

  • Írta: osan
  • 2023. november 30.
  • Cooltúra
Link másolása
A SAG-AFTRA-sztrájkok miatt leállt a forgatás, de egy ma közzétett X-posztból kiderül, hogy ezennel újból elkezdődtek a munkálatok, a szereplő- és alkotógárda maradt, sőt az eredeti premierdátum sem változott tavaly augusztus óta.

2022-ben, ha nem is váltotta meg a videójátékos-filmadaptációk világát a Sonic, a sündisznó 2, azért azt nem tagadhatjuk el tőle, hogy mindenképpen jót tett az iparral. Egészen az idei Mario-filmig a kis kék süni volt az, aki videójátékos háttérrel a legnagyobbat kaszálta Amerikában.

A filmek hivatalos X-fiókja ma megosztott egy bejegyzést, melyben megerősítik, hogy 2024. december 20-án várható az újabb őrültség a mozikba, de ami még érdekesebb, az a poszthoz tartozó kép. A második rész stáblista utáni jeleneteiben ugyan már feltűn Shadow, de most megint megmutatja magát a nagyvilágnak, legalábbis ikonikus cipőjét mindenképp.

A sztrájkok befejeztével hála égnek zökkenőmentesen tudtak folytatódni a munkálatok és a szereplőgárda is maradt a helyén. Sonic hangját Ben Schwartz fogja kölcsönözni, Tailsét Collen O’Shaughnessey, Knucklesét Idris Elba és James Marsdent pedig Tom Wachowski fogja megszólaltatni. A rendezői székben Jeff Fowler kapott helyet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...