PlayStation-konzolokra is befut a Dark Light

  • Írta: osan
  • 2023. november 30.
  • Videó
Link másolása
A posztapokaliptikus cyberpunk platformer, nevezetesen a Dark Light eddig csak PC-n volt elérhető, de nemsokára PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megérkezik. Kedvcsináló videót is kaptunk, nézzük hát meg.

A Mirari&Co. csapata áll a játék mögött, amit a fejlesztők egy intenzív hack-and-slash-ként írnak le, mely során egy posztapokaliptikus világon kell átverekednünk magunkat kiberverjeink segítségével. A Dark Light még 2020-ban került a nyilvánosság elé, akkor csak korai hozzáférésben, majd 2022 szeptemberében megélte a teljes megjelenés előnyeit.

Soulslike-ként jellemzik a játékot – ami a Steam értékelések alapján nem biztos, hogy kifejezetten jól áll neki – így biztosak lehetünk abban, hogy nem lesz egy sétagalopp a végigjátszása, de egy kis kihívás mindig jól tud esni az embernek. A játékosközösség vegyesen fogadta az alkotást, viszont a most érkezett videó alapján ti is megnézhetitek magatoknak, hogy láttok-e benne potenciált:

  1. január 30-án érkezik a játék PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, de addig is tehettek vele egy próbát PC-n, nemcsak Steamen, de Epic Games Store-on és GOG-on is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...