Már elérhető PS VR2-re az Among Us VR

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 4.
  • Megjelenés
Link másolása
A PC-s verzió megjelenése után több mint egy évvel az új PlayStation headset tulajdonosok is beleugorhatnak a népszerű macska-egér játékban, ami egyszerre lesz ismerős, mégis tele újdonságokkal.

A rendkívül népszerű Among Us hiába épül egy egyszerű ötletre, egyre több és több platformon hódít. Az imposztor és a legénység fogócskáját a különböző feladatok és szabotálási lehetőségek, no meg persze a változatos minijátékok színesítik. 2022. november 10 óta a PC-sek már a virtuális térben is élvezhették a játékot, a PlayStation VR2 tulajoknak pedig mától elérhető a játék.

Az Among Us VR alapvetően megegyezik a PC-s verzióval, a cél is ugyan az, viszont felülnézet helyett a kamera a legénység szintjén van. Egymással írásban és voice chattel is kommunikálhatunk majd. Ami viszont meg fogja dobni a dolgot, az a teljes cross-platform támogatás a PC-s és a PlayStation 5 verzió között.

A játék ezen verziója kizárólag PS VR2-re jelent meg, így a PlayStation 4 és a PS VR1 tulajok kimaradnak a buliból. Az önálló VR verzió ezen a linken keresztül vásárolható meg 10 dolláért.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...