Ma a Cat Questet adja ingyen az Epic Games Store

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 28.
  • Akció
Link másolása
Hajrájához érkezik az Epic Games Store év végi ajándékosztása, a mai napon egy díjnyertes nyitott világú akció-RPG-t kaptunk. Csavar ott van a dologban, hogy egy aranyos macskát irányítunk benne.

Egyesek azt mondják, hogy a Cat Quest egyfajta "Diablo macskákkal", vagy egy "szuperaranyos Skyrim", de bármit is gondolsz róla, mint akció-RPG, kiválóan működik a Kepler Interactive játéka, amely gyönyörű kézzel rajzolt hátterekkel operál, és a kritikusok is odáig voltak érte 2017 nyarán - nem véletlen, hogy két folytatás is készült hozzá.

A térképen elszórva találhatjuk meg a felvehető küldetéseket, az RPG mechanika könnyen szokható, mondhatni családbarát, pont a hideg téli estékre találták ki. Aki érti az angolt, bizonyára remekül fog mulatni a fárasztó cicás szóvicceken, de azért a változatos kazamaták és ellenfelek, a kardozásra és varázslatokra épülő harcrendszer kellő kihívást fog nyújtani mindenki számára. Minden benne van, ami a zsánertől elvárható, de kevésbé agyzsibbasztó formában.

A cukiságfaktort tehát kimaxolta az Epic Games Store mai ingyenes ajánlata, ám nem árt sietni, hogy a tiéd legyen, elvégre holnap délután egy újabb rejtélyes cím váltja a cicás szerepjátékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...