A logikai játékok kedvelői örülnek majd az Epic mai ingyenes játékának

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 29.
  • Akció
Link másolása
Ha emlékszel még a korai mobiljátékok egyik nagy klasszikusára, a Snake-re, akkor duplán jól jársz az Epic Games Store mai ajándékával. A Snakebird Complete két játékot is magában foglal.

A Snakebirdöt és a Snakebird Primert magában foglaló Snakebird Complete az Epic mai ingyenes játéka, amely egy klasszikus logikai és ügyességi játékot maxol ki ki: kígyóként tekergőző madarakat irányítunk benne az egyre nehezedő pályákon. Lehetőleg úgy, hogy elkerüljük az akadályokat és a veszélyes elemeket.

A kritikák oda meg vissza voltak a játékért, 120 szinten át csillapíthatjuk gyümölcsökkel az örökké éhes tollas jószágok éhségét, ám néhány pálya meglehetősen alattomos tud lenni - meg is izzadunk majd, mire megtaláljuk a kijáratot. Szerencsére a belerázódás egyszerű, hiszen egy könnyen előhívható tipprendszer segíti a kezdőket.

A csomag teljes és hosszan tartó élményt nyújt a műfaj szerelmeseinek, ám ezúttal is csak 24 óra áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy a könyvtárunkhoz adjuk a játékot, hiszen holnap délután 5-től egy újabb rejtélyes ajándékcsomag vár kibontásra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...