Megjelenési dátumot kapott a Bandle Tale: A League of Legends Story

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A franchise-zá növő League of Legends világa egy újabb játékkal bővül, ezúttal a cuki és nyugis vonalat erősítő darabbal. Az előrendelés már él, a játék maga február második felében lesz elérhető.

A szeptemberben megrendezett Nintendo Directen mutatták be a Riot Forge kiadásában és a Lazy Bear Games fejlesztésében érkező új League of Legends-spinoff játékot, a Bandle Tale: A League of Legends Storyt. A játék érdekessége, hogy teljes egészében egy laza és cuki kalandot kínál a már ismert világon belül.

Bandle Cityt egy váratlan kataklizma rázza meg, így ránk és kötési varázstudásunkra vár, hogy rendet tegyünk a világban. Az izometrikus, kraftolós RPG pixel art látványvilággal csábít egy kis kikapcsolódásra egyelőre PC-n és Nintendo Switch-en. Szerencsére nem kell sokat várnunk, a játék február 21-én jelenik majd meg.

Természetesen az előrendelők számára rengeteg bónusztartalommal kecsegtet a játék, talán az is megkönnyíti a döntést, hogy a Deluxe Edition, ami az előrendelői tartalmakon felül tartogat még nyalánkságokat, is mindössze 30 dollár.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...