A napokban demót kap a Final Fantasy VII Rebirth

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 6.
  • Korai verzió
Link másolása
Jó hír azok számára, akik már a február végi megjelenés előtt is kipróbálnák a játékot. A betekintőben a játékosok felfedezhetik az első helyszíneket és a történet nyitófejezetét.

Egy élesszemű X-felhasználó szúrta ki, hogy tegnap este megjelent egy előzetes a PS Store-ban, ami az érkező demót jelentette be. Azt már biztosan tudjuk, hogy Cloud vagy Sepiroth szemszögéből játszhatjuk majd végig a Nibelheim epizódot. 

A Sonynál valószínűleg bakiztak, mivel annak ellenére, hogy az előzetes szerint a demo már játszható, a videó kikerülésének idején még nem volt elérhető. A megoldás mögött az állhat, hogy a videó nagyjából abban az időben került ki, amikor várhatóan vége lesz a játékra fókuszáló State of Play-nek, csupán egy nappal korábban.

Ahogy azt már korábban is írtuk, ma éjszaka a Sony kifejezetten a Final Fantasy VII Rebirth-re kihegyezett State of Play-jel készül. A magyar idő szerint február 7-én éjjel fél 1-kor kezdődő  közvetítést a Sony YouTube, Twitch és TikTok csatornáin is követhetiket.

A múlt héten még pletykaként számoltunk be róla, hogy demo érkezhet a játékhoz, úgy tűnik, hogy az akkori hírek igaznak bizonyultak.

A Final Fantasy VII Rebirth teljes verziója pedig február 29-én jelenik meg PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...