Szivárognak az Xbox Game Pass februári címei

  • Írta: szlav
  • 2024. február 6.
  • Pletyka
Link másolása
A hivatalos bejelentés a későbbi órákban várható, egy megbízható szivárogtató azonban már felfedte a leplet három olyan címről, amelyek hamarosan csatlakozhatnak az Xbox Game Pass könyvtárához.

Ha minden igaz, akkor a Microsoft még ma közzéteszi az Xbox Game Pass-játékok februári első hullámát, a Dealabs megbízható szivárogtatója, billbil-kun azonban ennél is gyorsabb volt. A hasonló infókat havi rendszerességgel és tűpontossággal szállító insider három címről rántotta le a leplet - ennél persze nagyobb lesz a teljes felhozatal.

Az egyik érkező cím a Resident Evil 3 2020-as remake-je lesz, ami szorosan követi a Resident Evil 2 újrázását, amely szintén nemrég került a Game Pass katalógusába. Érkezik emellett az EA Play révén a Madden NFL 24 is, így a sportág rajongói felkészülhetnek a közelgő Super Bowlra. A harmadik kiszivárogtatott cím a PlateUp! amelyben frentikus kooperatív munkával és jó sok automatizált munkafolyamattal vihetjük sikerre az éttermünket.

Ahogy említettük, a szivárogtató eddigi tevékenysége alapján nincs okunk megkérdőjelezni a fenti infókat, a hivatalos bejelentés azonban még egy keveset várat magára. Ha ez megtörténik, természetesen azt is közöljük veletek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...