Mandalorian-játékon dolgozhat a Respawn

  • Írta: osan
  • 2024. február 16.
  • Pletyka
Link másolása
A Star Wars: Jedi-játékok, az Apex Legends és a Titanfall-játékok fejlesztői a híresztelések szerint egy belső nézetes Mandalorian-játékon dolgozik. Túl sokat nem tudni, viszont valószínűleg még nagyon korai fázisában van a fejlesztés.

Az Insider Gaming exkluzív riportjából kiderül, hogy a Respawn Entertainment egy belső nézetes Star Wars Mandalorian-játékon dolgozik és a fejlesztés még korai szakaszában van a projekt. Az újság informátorai szerint a játék során egy mandalóri fejvadászt fogunk irányítani abban az időszakban, melyben a Birodalom dominált galaxis szerte.

Ahogy azt először a VentureBeat riportere, Jeff Grubb is írta, a játék kreatívrendezője Mohammad Alavi volt, de ő elhagyta a stúdiót. Meglepő mód a Respawn így sem kukázta a projektet. Grubb még azt is hozzátette cikkében, hogy az akkor még meg nem nevezett projekt egy tripla-A minőségű gyors és stílusos FPS lesz.

Valószínűleg a gyors és stílusos mivoltját a játéknak a főszereplő jetpack-jének tudhatjuk be. Az is kiderült még, hogy nem egy nyílt világú kalandról lesz szó, hanem egy lineáris, történetközpontú alkotásról, mely során a Star Wars-univerzum több bolygóját is meg fogjuk látogatni. A megjelenési dátum nem tisztázott, de több, mint valószínű, hogy még minimum 1-2 évet kell várnunk a játékra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...