Crossplay érkezik a Mortal Kombat 1-hez

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A jövő héttől a konzol és a PC játékosok már egymás ellen is kiállhatnak, illetve elérhetővé válik John Cena karaktere is. A Switch tulajok azonban kimaradnak a mókából.

A Warner Bros. Games bejelentette, hogy a PlayStation 5, az Xbox Series X/S és a PC játékosok egymást is gyepálhatják majd február 28-tól – számolt be az Eurogamer. A Switch játékosok azonban kimaradnak a mókából, náluk nem lesz érvényes a crossplay.

A másik nagy hír, hogy szintén 28-án érkezik Pacemaker, John Cena karaktere a játékba. Egyelőre korai hozzáférésbe kerül, ami azt jelenti, hogy a Kombat Pack tulajdonosok játszhatnak majd vele. A stúdió által közzétett gameplay traileren betekintést kaphatunk abba, hogy mit várhatunk az új karaktertől.

Pacemaker március 6-tól lesz elérhető mindenki számára. Majd ugyanezen a hétvégén, március 7-től 10-ig ingyenes lesz a játék, pár apró megkötéssel. PC-n csak a Steames verziót lehet majd kipróbálni, a PS5 tulajoknak PlayStation Plus, az Xbox birtokosoknak pedig Game Pass előfizetéshez kötött az ingyenesség.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...