Pedro Pascal kissé becsípve vette át a SAG-díját

  • Írta: osan
  • 2024. február 26.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Nemrég tartották meg a 30. Screen Actors Guild-díjátadót. Számos kategóriában indultak filmek, sorozatok és azok sztárjai. Pascal pedig egy meglepően őszinte beszédet adott miután megkapta a díját.

Az éves SAG-díjátadó, mely során azokat a színészeket és alkotásokat díjazzák, amik képernyőkre, vászonra készültek (vagyis nem színházi előadásokról van szó) idén élte meg 30. eseményét, az internet népe pedig Pedro Pascalon lepődött meg leginkább, mikor a nyertes kissé spiccesen vette át díját és mondott egy felettébb őszinte beszédet.

A The Last of Us-sorozatban való szerepléséért nyert Pascal, mint kiemelkedő férfi színész egy drámasorozatban. Mikor felhívták a színpadra és lefutotta a kötelező illemköröket, belekezdett rövid, de annál inkább megmosolyogtatóbb beszédébe:

Több okból sem helyes ez. Egy kicsit részeg vagyok. Azt hittem berúghatok. Köszönöm HBO. Atya-gatya, bolondot csinálok magamból, de nagyon szépen köszönöm ezt a díjat... 1999 óta vagyok a szakszervezet tagja, szóval ez egy ki**szott nagy megtiszteltetés. A Netflixen vagyunk. Pánikrohamom lesz, inkább megyek...” – hangzott el a Joelt megformáló színész szájából, illetve még megköszönte Craig Mazinnek (showrunner), Neill Druckmann-nek (a TLoU atyja) és a kollégáknak a munkát. A „Netlfixen vagyunk” résszel Pascal arra utalt, hogy nyugodtan káromkodhat, hiszen a streamingóriásnak nincs kifejezett cenzúrája.

A nyertesek teljes listáját a díjátadó hivatalos oldalán tudjátok megnézni, bár nem lesznek túl nagy meglepetések. Bezsebelt pár díjat az Oppenheimer, ezzel Cillian Murphy és Robert Downey JR. is, a Mackóból pedig mind Ayo Edebiri, mind Jeremy Allen White hazavitt egy-egy díjat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...