Demót kapott a Sand Land

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Április végén jelenik meg majd a játék azoknak, akik viszont már most kipróbálnák a Bandai Namco egy ingyenes demóval kedveskedett, ami PC-n, PlayStationön és Xboxon is elérhető.

A Sand Land a nemrég elhunyt Akira Toriyama egyik mangájának adaptációja. A hivatalos megjelenés április 26-án várható, viszont a demónak hála már ki tudjuk próbálni. Bár a mester maga nem dolgozott a játékon, azonban az ikonikus karakter dizájnok, valamint a világ, ahol a történet játszódik az ő munkáját veszi alapul. A demó megjelenését egy rövid, de annál hangulatosabb előzetessel jelentették be.

A játékot a japán ILCA stúdió fejleszti, az ő nevükhöz kötődik a 2021-es Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl, valamint a One Piece Odyssey. A játék főszereplője egy gyerekes démon, Beelzebub, aki csapatával a Legendary Spring nyomába ered, a keresés során pedig természetesen mindenféle akadállyal kell szembe nézniük.

A játékot ihlető, azonos névvel bíró manga a 2000-es évek elején jelent meg. Bár Japánban rendkívüli népszerűségnek örvendett, nem tudott a Dragon Ball sorozathoz hasonlóan elterjedni.

A Sand Land április 26-án érkezik PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X konzolokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...