Hamarosan Metal Gear-bejelentések érkeznek

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 20.
  • Hír
Link másolása
A Konami nemrégiben egy 20 perces helyzetjelentéssel jelentkezett a Metal Gear-sorozattal kapcsolatban, de nagyobb bejelentések is várhatóak a közeljövőben egy ismert szivárogtató szerint. Szóval, a kiadó nem hagyja parlagon a frencsájzt.

A 20 perces Metal Gear Production Hotline-ban is kaptunk pár érdekes infót a sorozat jövőjéről, ám hamarosan egy újabb videóbemutatónak is örülhetünk a nagyobb címekről, ahogy arra Dusk Golem, az ismert szivárogtató rávilágított a ResetEra fórumán.

A Konami egyelőre a játékosok visszajelzései alapján újabb címeket és további feldolgozásokat hozhat el, ezen kívül a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2 megjelenési dátuma még ismert, így a rajongóknak kicsit tovább kell rá várniuk. Az első kollekciót továbbra is támogatni fogják, beleértve a kontroller konfigurációs beállításainak finomhangolását, illetve a hiányzó hangadatokat, illetve a a billentyűzettel való irányítás javítását.

A felskálázási megoldással is gondok vannak, így ezt is orvosolni fogják a jövőben. A Konami végül bemutatta a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater főmenüjét is, és talán a belengetett videóbemutatóban talán a hivatalos premierdátumra is fény derül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...