Megjelenési dátumot kapott a Harold Halibut

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 22.
  • Videó
Link másolása
A stop-motion animációt idéző, karakter- és történetközpontú kalandjáték megjelenési dátumát szinte az utolsó pillanatban leplezték le a készítők, egy friss előzetest is kaptunk hozzá.

Ha valakinek megdobban a szíves a stop-motion látványától, és imádja a gyurmafigurák groteszk ábrázatát, annak már csak ezek miatt is érdemes lesz figyelnie a jövő hónapban megjelenő Harold Halibutra, ahol egy rakás passzív-agresszív űrhajótörött problémáját kell megoldanunk. A Fedora I nevű hajó 250 éve hagyta hátra a hidegháború szélén álló Földet, azonban élhető bolygó helyett egy vízzel teli világban landolt, és azóta is a víz alatt van, a fedélzetén élő és dolgozó emberekkel együtt.

Harold egy tudós, Jeanne Mareaux asszisztense, akinek a célja, hogy a hajót újra az űrbe juttassa. Harold a kisebb-nagyobb problémák megoldásán felül azonban olyan dolgokba is belekeveredik, amik nem csak az ő, de az egész hajó életét és sorsát befolyásolják majd.

A rendkívül hangulatosnak ígérkező kalandjáték április 16-án válik elérhetővé PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, ráadásul a megjelenés napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába is. Tervben van egy PlayStation 4 és egy Xbox One verzió is, ezek valamikor később jelennek meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...