Hivatalosan is bejelentették a Tales of the Shire-t

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Középfölde világának ezer arca van, ezek közül az egyik az idillinek nevezhető Megye és lakóinak élete. A Wētā Workshop első videójátékban ebbe kóstolhatunk majd bele.

A Gyűrűk Ura-filmek rajongóinak elég annyit mondani, hogy Wētā Workshop, és mindenkinek az ikonikus páncélok, fegyverek, az emlékezetes tárgyak és városok jutnak az eszébe. Az új-zélandi székhelyű stúdió legújabb projektje is Tolkien világához kapcsolódik, viszont az eddig megszokott munkáiktól merőben eltérő alkotás lesz.

Már tudunk róla egy ideje, hogy videójátékot készítenek, és azt is, hogy nem másról, mint a Megyéről és lakóiról fog szólni. Könnyen kitalálható, hogy milyen műfajt fog képviselni a játék, viszont most van először lehetőségünk egy hivatalos trailer keretein belül is megcsodálni a fejlesztés alatt álló címet.

A stilizált látványvilág mellett is felismerhető környezetben süthetünk, főzhetünk, pecázhatunk, ünnepségeket szervezhetünk, és persze bejárhatjuk az egész Megyét. A laza kikapcsolódást ígérő játék egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, viszont PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re is megjelenik majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...