Új stúdiót alapított a Wipeout egyik készítője

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Már most három játékon dolgoznak, amelyből egyet hivatalosan is bejelentettek, egyet pedig belengettek. Előbbi egy jópofa minigolfos cím lesz, míg utóbbi a "sportok jövője" lesz.

Nick Burcombe, a Wipeout-játékok társalkotója és Gary Nichols egy új stúdiót alapítottak Starlight Games néven. Az új csapat részét képezi az az Andy Santos, akinek az EA-féle Skate-sorozatot is köszönhetjük, de ő rendezte a Resident Evil: Operation Raccoon Cityt és közreműködött a Horizon: Call of the Mountain elkészültében is.

Nem is csoda, hogy ilyen nevek mellett főleg sportjátékokra számíthatunk majd a Starlight Gamestől, a készülőben lévő három címükből az egyiket pedig máris bejelentették. Nichols 2019-es Switch-exkluzív játékának folytatása, a House of Golf 2 ezúttal multiplatform cím lesz, és valamikor a nyáron érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re is. A minigolfot a háztartási dolgokból épített pályákkal vegyítő játék saját előzetest is kapott.

Ezen felül pedig beharangoztak egy új címet is, amely nem kevesebbet vállal, minthogy ez lesz "a sportok jövője". A különböző színű sportruhákon kívül egyelőre nem látni mást a játékból, az Unreal Engine 5-öt használó játékot teljes pompájában az elkövetkező hónapokban fogják majd hivatalosan leleplezni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...