Hírarchívum - 2005. november

Boltokban a 50 Cent: Bulletproof

Bár úgy volt, hogy a játék e hónap 25-én kerül az üzletek polcaira, a VU Games mégis megerősítette a hírt, miszerint a játék terjesztése már folyamatban van.

Stubbs the Zombie következő héten!

Aspyr bejelentette, hogy a Stubbs the Zombie PC-s verziójának megjelenése a következő héten válik esedékessé és kipróbálhajuk milyen zombinak lenni!

Dangerous Waters MP Demó

A Strategy First hivatalos oldalán letölthetővé vált a Dangerous Waters-nek egy újabb demó kiadása, melynél a multiplayer részére gyúrtak rá a srácok.

UPDT: Öt trailer reggelire

Négy ropogós trailer érkezett nekünk reggelire. Akinek esetleg nem ízlenének, az menjen a pékségbe, és vegyen magának valami mást.

Bejelentés - EVE Online: Red Moon Rising

A CCP Games ma bejelentette, hogy decemberben elérhető lesz az EVE Online című MMORPG ingyenes kiegészítője, a Red Moon Rising.

Két letöltés délutánra

Így késő délután itt van nekünk két letöltés: World Racing 2-nek egy újabb demoja és a Battle of Britain 2: Wings of Victory 2.03-as peccse.

Délutáni képvihar!

Újabb képekkel frissült galériánk! Át is adnán nekik a szót, hisz úgy is a vizualitáson van a lényeg. Jó kukkolást kívánok mindenkinek.

Két demó délutánra!

Két demó érkezett "postaládánkba"! A Starship Troopers demo #2 angol verziója és a Wildlife Tycoon: Venture Africa demo 1.01.

Codename Panzers: Phase Two 1.06 patch!

A magyar illetőségű Stormregion elkészítette a Codename Panzers: Phase Two Második Világháborús RTS-ének 1.06 verziójú javítását!

Awaken bejelentés!

A mai nap folyaman jelentette be az Unimatrix, hogy készül legújabb horror-kalandjátékuk az Awaken! Képek és bővebb info a cikkben.