Hírarchívum - 2014. február

Dark Souls II - halálra vagy ítélve?

Vadonatúj filmes trailer landolt a március közepén megjelenő Dark Souls II-ről, melynek témája a halál és a sors. Vajon el tudod-e kerülni az elkerülhetetlent? Dicsőség övezi utadat, vagy csak a pusztulás?

Brutális leárazások az Xbox Live-on

A napokban elrajtolt az Xbox 360 Ultimate Games Sale, aminek a keretei között minden nap más játékokat akcióznak le az Xbox Live-on, és vannak olyan leárazások is, amik az egész héten érvényesek.

Metal Gear Solid 5 - folytatjuk az összehasonlítást

A múltkori képek után egy új videót is kaptunk a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroesról, ami az egyes verziók közötti különbségeket hivatott bemutatni. A PS4-es változat ígérkezik a legjobbnak.

Több tízezer fős kooperatív játék a Twitchen

Mit szólnátok ahhoz, ha több tízezren játszhatnátok együtt egy játékot? Nem valami gigantikus méretű MMO-ról van szó, hanem a legújabb őrületről, a Twitch Plays Pokemonról.

Doom-bétakulcs jár a Wolfenstein-előrendelőknek

Breaking! A Bethesda Softworks az imént nemcsak a Wolfenstein: The New Order megjelenési dátumát jelentette be, de azt is, hogy a játék előrendelői hozzáférést kapnak az új Doom bétatesztjéhez.

A fejlesztők 4 százaléka dolgozik Wii U-ra

Egy játékfejlesztők között végzett felmérés alapján kijelenthető, hogy nagyon kevesen, és ami még rosszabb, egyre kevesebben fejlesztenek Nintendo Wii U-ra. A konzolok között a PS4 a legmenőbb, egyébként pedig a PC.

Új videokártyákat mutatott be az ASUS

A Maxwell architektúrára építő GeForce GTX 750 és GTX 750Ti videokártyák mellett az új zászlóshajót, a GTX Titan Blacket is bemutatta az ASUS. Utóbbi persze vaskos árcédulával jön, de ezek a zászlóshajók már csak ilyenek.

Kingdom Come: Deliverance - egy óra gameplay

A Warhorse Studios volt olyan kedves, és közel egy órán át streamelte a Kingdom Come: Deliverance aktuális verzióját. A realisztikus középkori szerepjáték már játszható, és az állunkat keresgéltük a videó közben.

NFS: Rivals - jönnek a Ferrarik és a Jaguarok

A héten két új autócsomaggal bővül a Need for Speed: Rivals felhozatala, mindegyikben két-két luxuskocsit tehetnek magukévá a rajongók - köztük a világ első "hiperautóját". Kellően lázba hoztunk?

Két nap, és itt az Earth Defense Force 2025

A hétéves béke véget ért: 2025-ben újra támadnak a hangyaszerű idegenek, csapatoddal arra törekszel, hogy a legjobb tudásod szerint megvédd otthonodat. Pénteken jön az Earth Defense Force 2025, itt a launch trailer.