Hírarchívum - 2021. december

Befutott az Uncharted-film következő előzetese

Nem várattak minket sokáig a készítők az Uncharted-mozi következő előzetesével. Noha a kedvcsináló jó pár ismerős jelenetet felvonultat, akad itt újdonság is bőven - például Mark Wahlberget végre bajusszal is láthatjuk!

Ma a Vampyrt szerezhetjük meg az Epicen

Az Epic Games Store legújabb ajándékával egy borongós vámpírkalandba ugorhatunk fejest. A Vampyrban az első világháború utáni Londonban válunk akaratlanul vérszívóvá.

2023-ra helyezték a John Wick negyedik részét

Aki Chad Stahelski látványos akcióira vágyik, annak még egy „kicsit” várnia kell, a John Wick: 4. felvonást ugyanis ismét arrébb helyezték. Keanu Reeves profi gyilkolómasináját nem fogjuk viszontlátni 2023-ig.

Két hónapot csúszik a Weird West

A WolfEye Games és a Devolver Digital nemrég belengette a Weird West januári megjelenését, ám a tesztelés során bebizonyosodott, hogy egy kis munka elkél még. Emiatt két hónappal arrébb helyezték a premiert.

Megérkezett az új Doctor Strange-film első trailere

A Marvel-filmek áradata jövőre sem szünetel, májusban érkezik például a Doctor Strange in the Multiverse of Madness, amely most (formálisan is) megkapta az első kedvcsináló előzetesét.

A Mutant Year Zero az Epic mai ajándéka

Újabb nap, újabb ingyenes játékkal vár bennünket az Epic Games Store. Ezúttal a Mutant Year Zero: Road to Eden került a fa alá - siessetek, hiszen csak egy napotok van a játék beszerzésére!

Menekülnek a fejlesztők a Ubisofttól?

Lapértesülések szerint a megszokottnál látványosabb az elvándorlás a Ubisofttól mostanában, a két legfontosabb kanadai stúdió például több fontos fejlesztőjét is elveszítette, ami már a projektekre is hatással van.

GTA Trilogy - ajándékot kapnak a PC-s játékosok

A Rockstar bejelentette, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s vásárlói egy ingyenjátékot is behúzhatnak a jövő hónap elejéig. A játékosok öt cím közül választhatnak.

A Digic Picturest is megveszi az Embracer

Az év végére még betárazott egy nagybevásárlást az Embracer Group. A listán több nagy név is szerepel, köztük egy újabb magyarral: ha minden a tervek szerint alakul, a Digic Pictures is a vállalaté lehet.

A Second Extinction az Epic következő ajándéka

Ha unatkoztok otthon a haverokkal, akkor jó hírünk van számotokra, ugyanis az Epic Games Store hatodik karácsonyi ajándéka egy kooperatív lövöldözésre kihegyezett shooter, a dinóvadászós Second Extinction.