Hírarchívum - 2023. május

SGF 2023: Masszív gameplay traileren a Marvel's Spider-Man 2

Nem csak hogy hallatott magáról a játék, de egy igen komoly gameplay- és sztori előzetest is kaptunk. Persze, nem minden tökéletes, konkrét megjelenési dátum továbbra sincs, csak az őszi megjelenés a biztos.

SGF 2023: Hivatalosan is bejelentették Project Q-t

A már eddig is rebesgetett dedikált Remote Play eszköz mellett az első dedikált PlayStation-márkás earbudot is megvillantották a State of Play műsorán.

SGF 2023: Sztorielőzetesen a Street Fighter 6

Jól olvastátok, sztorielőzetes! A Street Fighter 6 egyik vadiúj játékmódja, a World Tour ugyanis egy komplett sztoriközpontú szerepjáték lesz. A hangsúly természetesen itt is a pofozkodásra kerül.

SGF 2023: Télen érkezik a Granblue Fantasy: Relink

Hosszú évek óta várjuk a Cygames és a Platinum JRPG-jét, a sok késlekedésnek azonban (remélhetőleg) vége. Az új trailer ígérete szerint az év végén már játszhatunk a japán anyaggal.

SGF 2023: Érkezik a szivárványszínű habparty: a Foamstars

A PlayStation Showcase műsorát megszínesítette egy színes, buborékos PvP akciójáték, a Foamstars. Erős a Splatoon utánérzése.

SGF 2023: Dragon's Dogma II trailert kaptunk

A kultklassziks RPG folytatását még tavaly jelentették be, azonban a mostani trailer sem tartalmaz konkrét megjelenési dátumot, így a rajongóknak még várniuk kell.

SGF 2023: Bemutatkozott a Bungie új játéka, a Marathon

A régi időkből visszatérő IP-vel jelentkezett a Halo és a Destiny fejlesztője: a Marathon egy PvP-re kihegyezett kivonásoss shooter lesz. Kibernetikus zsoldosként kell egymásba keveredő világokat felfedezni és a zsákmánnyal meglépni.

SGF 2023: Érkezik a Metal Gear Solid 3 remake-je, de az első két rész is felújítást kap

Bizony, minden pletyka beigazolódott: a Sony műsorán mutatkozott be a Metal Gear Solid 3: Snake Eater, igaz a hármas helyett ezúttal egy háromszög jelöli a számozást. Ez azonban nem az egyetlen új Metal Gear-hír!

SGF 2023: Októberben fut be az Alan Wake 2, egy második hőst is kapunk

Végre megmutatta magát az Alan Wake 2, a Sony buliján napra pontos megjelenési dátumot kaptunk, és kiderült az is, hogy egy második irányitható karaktert is kapunk Saga Anderson személyében.

SGF 2023: Megjelenési dátumot kapott az Assassin's Creed: Mirage

Új trailert kapott a soron következő Assassin's Creed, amiben betekintést nyerhetünk, hogy mégis hogyan fog kinézni a játékmenet, legalábbis elméleti szinten.