Gran Turismo 5 PlayStation

A méltán népszerű Gran Turismo-sorozat ötödik része. Miután mindegyik GT PS-exkluzív játék volt, így az új epizód is kizárólag PS3-ra készül el.
1291555312

Úton van a Gran Turismo 5 hivatalos kormánya

Végre megjelent a Gran Turismo 5, s ahogy azt megszokhattuk, az új rész sem marad hivatalos kormány nélkül, mert ahogy a korábbiakat, úgy az ötödik játékot sem feltétlenül kontrollerrel érdemes nyúzni. Az új perifériát egyébként meglepő módon nem a Logitech, hanem Thrustmaster szállítja majd.
1291147364

Gran Turismo 5 teszt

A Gran Turismo a játékipar egyik legnagyobb sikertörténete. Amit egykor öt fiatal japán srác pusztán az autók iránti rajongásból kezdett el, az mára egész konzolgenerációkat befolyásoló vadállattá nőtte ki magát, ennek az egyik oka pedig, hogy a játék iszonyatosan jól sikerült. Persze van más titka is...
1290954859

Szépen kaszál a Gran Turismo 5

Még szinte mi sem hisszük el, hogy ennyi év várakozás után végre befutott a Gran Turismo legújabb epizódja. Ehhez hasonló várakozás idén legfeljebb a Starcraft 2-t előzte meg, igaz, ott öt év helyett tizenkét évet kellett várnunk. Most pedig megérkeztek a GT5 első eladási adatai.
1290699020

Bizonytalan a Gran Turismo 6 célplatformja

Végre megjelent a Sony leginkább várt autós címe, a Gran Turismo 5. A folytatás munkálatait már megkezdte Kazunori Yamauchi csapata, ám a mester szerint kétséges, hogy a GT6 a jelen generációban lát napvilágot. Elképzelhető, hogy a PS3-on csak egy teljes értékű GT-nek örülhetünk?
1290589226

Több mint ötven 3D-s játék érkezik PS3-ra

A Sony Computer Entertainment Europe stúdióigazgatója szerint a 3D-re többen kíváncsiak, mint bárki gondolta volna, a PlayStation 3-ra már több mint 50 olyan játék készül, amelyik támogatja a térbeli megjelenítést is. Úgy látszik, a Sony-nak megérte a zászlójára tűzni az új technológiai trendet.
1290517210

A Shift jobb a steril GT5-nél, mondja az EA

Ha a Shiftet és a Gran Turismo 5-öt közvetlenül összehasonlítanánk, akkor az EA fejese szerint a Shift kerülne ki győztesen abszolút fölénnyel, tekintve a vezetési élmény hitelességét. Patrick Soderlund szerint a Shift első és második része jobban visszaadja azt az érzést, hogy milyen egy versenyautót vezetni.
1290418771

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen, végre eljött ez a hét is: úgy tűnik, most már semmi sem választhat el bennünket attól, hogy a kezeink közé vehessük a Gran Turismo ötödik részét. A játék régóta készült, sokat is késett, most pedig nagyok az elvárások vele szemben, de remélhetőleg nem kell csalódnunk a Polyphony Digitalban.
1290350953

Gran Turismo 5 - nem lesz hosszú installálás

Már egy kezünk sem kell teljesen ahhoz, hogy meg tudjuk számolni a Gran Turismo 5 megjelenéséig hátralevő napokat. Ilyen kevéssel a boltokba kerülés előtt pedig ami az egyszeri PS3 tulajt legjobban foglalkoztatja, az a következő kérdés: mennyit kell majd a telepítéssel szöszölnöm, mielőtt végre játszhatok?
1290095028

Kevin Butler autót lop az új GT5 reklámban

Kevin Butlert nem tudja megunni a Sony, ami szerencse, mert mi sem nagyon tudunk leszakadni róla. Az új reklámban a Gran Turismo 5-ről van szó, s autós képességeinek demonstrálására a Sony kamu alelnöke ellop egy platón álló vadonatúj Mercedest.
1289809269

Gran Turismo 5 - befutott a pályalista is

Bár tehettük volna az előző hírbe is, ám akkor olyan hosszú lett volna a poszt, hogy csak unalmas görgetések után találhattuk volna meg a GT5-ben felvonultatott helyszínek listáját. A változatossággal nem lesz gond, elvégre 71 pálya várja az aszfaltok szerelmeseit és néhány plusz variáns.