Fallout Online

Fallout világban játszódó MMORPG az Interplaytől, mely várhatóan 2010 júliusában fog megjelenni. Nem rossz anyag, az már most halál biztos!
1386873489

Ingyen Fallout mindenkinek!

Elindult a GOG.com téli akciósorozata, és az óriási leárazások mellett ingyenes ajándékok is akadnak: most például a Fallout első két része és a Fallout Tactics lehet a tiéd fizetés nélkül.
1383037200

Fallout: Nuka Break - a második évad

Emlékeztek még a Fallout: Nuka Break című rajongói kisfilmre? Nos, ha igen, ráadásul szerettétek is, lesz okotok örülni, elvégre a készítők összerakták a folytatást, méghozzá egy hatrészes minisorozat képében.
1333695611

Még ma ingyenes az első Fallout

Csak szólunk, hogy ma bárki ingyenesen hozzájuthat az eredeti Fallouthoz. Ha kíváncsi vagy, honnan indult a posztapokaliptikus RPG-k áradata, valamint arra, hogy miként lehet ezt még kellően élvezetes szabályrendszerrel tálalni - nosza, irány a GOG.com, és tedd magadévá!
1329393600

Új Wasteland készülhetne a rajongók pénzéből

Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, olvasóink közül valószínűleg elég kevesen ismerik az 1988-ban megjelent Wasteland című játékot, ami a Fallout közvetlen elődjének tekinthető. Na, Brian Fargo ennek akar folytatást, a rajongók által finanszírozott módon.
1326189600

A Bethesdánál a Fallout MMO jogai

Hosszú évekre visszamenő jogi csatározás ért véget, s a zárás részleteit most tette közzé a Bethesda. Ezek szerint az Interplay búcsút mondhat mindenféle Fallout-jognak, cserébe kap némi zsetont. A rajongók pedig valószínűleg megkönnyebbülhetnek végre.
1325669431

A végéhez közeleg a Fallout Online-per

A Fallout Wikia közzétett pár, állítólag kiszivárgott részletet az Interplay és a Bethesda közt elhúzódó perről. Ugyan a konkrétumok hiányosak, sok benne a spekuláció, de tény, hogy a jogi csata hamarosan végleg lezárul. A Fallout Online jövője még kétséges, de érkezik a hivatalos álláspont is.
1319698800

Újra elbukott a Bethesda az Interplayjel szemben

Sokan talán már el is felejtették a régóta húzódó pereskedést a Bethesda és az Interplay között, melyek még a Fallout jogai körül robbantak ki. Ennek felelevenítésére most a Bethesda egy újabb végzéssel próbálkozott, melyet a változatosság kedvéért elutasított a bíróság.
1306922400

Bajban a Fallout MMO, csődközelben az Interplay

Az Interplay immár több mint tíz éve küzd anyagi problémákkal, azóta éppen csak vegetál, és arról ábrándozik, hogy tető alá hoz majd valami zsíros projektet, és megint minden szép lesz. A Fallout Online MMORPG lett volna az egyik fegyverük, de elképzelhető, hogy ebből sem lesz semmi.
1295701200

Folytatódik a Bethesda vs. Interplay harc

Úgy tűnik, a két cég erősen másképp értelmezi a licencszerződéseket, és mindketten olaszos temperamentummal adják a jónép tudtára, hogy mennyire buta is a másik fél, amiért azt hiszi, hogy neki van igaza. Mi lesz a Fallout MMO és a Fallout-folytatások sorsa?
1293272512

Újra perben az Interplay a Fallout miatt

A Bethesda, a Fallout-jogok jelenlegi tulajdonosa és az Interplay, a Fallout eredeti kitalálója és fejlesztője nem nagyon tud közös nevezőre jutni egymással. Az utóbbi pár évben perek sorozatát vívták, és a harc folytatódik, ezúttal ismét a Bethesda támad.