Medal of Honor PC, PS3, X360

A legújabb Medal of Honor, amely a modern hadviselésre helyezi a hangsúlyt a II. világháború helyett.
1284189791

Medal of Honor - kulcsfontosságú célpontok

Az Egyesült Államok katonai terminológiáját jelenti a "High Value Target" kifejezés. A cél lehet személy, vagy jelentős értéket képviselő objektum. A parancs fontos és elsődleges, az előljárók gyakran megkövetelik katonáiktól, hogy tegyenek meg mindent a siker érdekében.
1284051765

Jack Thompson ráugrott a Medal of Honorra

Jack Thompson már nem ügyvédként, hanem mint aggodó állampolgár küldött faxot az amerikai védelmi miniszternek, és arra kérte, hogy intézkedjen a Medal of Honor "ügyében" - az új, Afganisztánban játszódó FPS már több helyen kiverte a biztosítékot, Thompson felszólalása csak olaj a tűzre.
1283511528

Medal of Honor - helikopteres tisztogatás

Egy AH 64 teljes fegyverzetét vehetjük irányításunk alá a Medal of Honor single üzemmódjában idegvágó fejezeteiben. Az afganisztáni hegyvidék nyüzsög az ellenséges járművektől és gyalogságtól, ám társunkkal a levegőben nincs lehetetlen feladat. A MoH élményét bemutató videósorozat második részéhez érkeztünk.
1282982912

Medal of Honor - Bukott angyalok előzetes

A nyáron lezajlott multiplayer béta erősen megosztotta a nagyközönséget, a DICE elejét vette a rossz élményeknek, ennek okán már egy újabb trailerrel kedveskedtek nekünk, melytől az online móduszra fanyalgók szíve is megenyhül. Állítólag a játék szinte teljesen átalakult.
1282058391

GC 2010: Electronic Arts konferencia - élőben, itt!

Véget ért az Electronic Arts GamesCom-konferenciája. Bemutatták a Mass Effect 2 PlayStation 3-as változatát, de azon kívül csak a már ismert címeiket mutogatták. A rendezvény történéseit percről-percre blogoltuk, itt mindent elolvashatsz!
1281886946

Medal of Honor: osonós és sniperkedős trailerek

Úgy látszik az Electronic Arts szeretné egy kicsit elterelni a figyelmet az egyelőre nem túl pozitív kritikákat kapó többjátékos üzemmódról, és most egy a single playerből kaptunk két új videót is. Az egyikben a csendes gyilkolást, míg a másikban a vadászpuskázást tekinthetjük meg.
1281768596

GC 2010: Befutott a Electronic Arts listája

Jövő héten startol Kölnben a legnagyobb európai gamer-vigasság, a Gamescom. Egy olyan nagynevű kiadó, mint az EA, ezúttal sem maradhat ki a jóból. Meg is tudtunk, hogy mely játékokat hozza el, minden elvakult látogató számára.
1280655660

Medal of Honor és Linkin Park - a katalizátor

Talán az utolsó trailer a megjelenés előtt, de eszméletlenül látványos, hangulatfokozó és filmszerű - ráadásul a Linkin Park új dala, a The Catalyst is hallható benne.
1280569680

Battlefield 3 bétakulcs a MoH limitált kiadásban

A EA jól ért az árukapcsolás fogalmához, a DICE-vel karöltve ma nyilvánosságra hozták, hogy a MoH limitált kiadás mellett döntők Battlefield 3 bétakulcsot kapnak ajándékba.
1280567460

Ice-T szerint szívás az új Medal of Honor

Tracy Marrow, avagy szélesebb körben ismert gengszter-rapper maga is nagy játékos, ki is próbálta a Medal of Honor bétáját és véleményét nem rejtette véka alá.