Street Fighter X Tekken Mobil, PC, PlayStation, Xbox

A Capcom és a Namco népszerű verekedős játékainak hősei ezúttal egy játékban esnek egymásnak. Csodás crossover!
1307116800

Street Fighter X Tekken - újabb karakter teaser

Érdekes próbálkozás a két sorozat hosszabb távú életbentartására ez a keresztezés, a Capcom igyekszik is kihozni belőle a legtöbbet. Így a misztikus karakterbemutatók sorozata folytatódik: ezúttal vajon melyik harcost rejtik a széttöredezett, s csak részleteiben mutatott képek?
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1305180000

Animációs film készül a Tekken alapján

Miután a film valami borzasztóan sikerült, nem csoda, hogy a rajongók animációs filmért esedeztek a Namco Bandai előtt. A kiadó örömmel teljesítette kívánságukat, a Tekken: Blood Vengeance idén nyáron mutatkozik be a közönség előtt, és igazi sztárgárda sorakozott fel mögötte.
1305104400

Gyengébb eladásokat várnak az új Resident Eviltől

A Capcom a pár nappal korábban közölt pénzügyi helyzetjelentése után azt is bejelentette, hogy melyik sikervárományos címtől milyen eladásokat vár. Érdekes, hogy a Resident Evil: Operation Raccoon City-től fele annyi eladott példányt remél, mint az ötödik résztől.
1302787801

8 percen át mozog a Street Fighter X Tekken

A hét elején a Capcom külön bejáratú rendezvényén, a Captivate-en mutatta be bővebben a Street Fighter X Tekken crossovert, azóta jó pár kép is napvilágot látott belőle. Ezúttal izmos nyolc percen át láthatjuk mozgás közben a két népszerű univerzum közös verekedős játékát. Igazi masszív anyag!
1288357977

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.
1288175759

Move-os játékon dolgozik a Street Fighter atyja

A Street Fighter-sorozat egykori producere, Noritaka Funamizu bejelentette, hogy egy teljesen új projekten dolgozik, kifejezetten a Playstation Move-ra. Vajon mi történik, ha a verekedős játékok egyik nagy alakja ráteszi a kezét napjaink legjobb mozgásérzékelős technikájára?
1282403948

GC 2010: Mortal Kombat vs. Street Fighter - talán

Bár újabban mindenki a Street Fighter- és Tekken-univerzumok összehozásáról beszél, érdemes megemlíteni, hogy a Mortal Kombat atyja, Ed Boon már tíz évvel ezelőtt megkereste a Street Fighter készítőit egy esetleges crossover címmel kapcsolatban - nektek tetszik az ötlet?
1282296653

GC 2010: Tekken X Street Fighter - így fest Ryu

Ahogy azt korábban megígérték, a Tekken X Street Fightert is bemutatták a GamesComon, mégha sokat nem is láttunk belőle: Ryu feje már készen van, igaz, a Tekkenes Paul ruháját aggatták rá ideiglenesen, hogy időben elkészülhessenek vele a kiállításra. Csekkoljátok!
1280239320

Két éven belül jöhet a Street Fighter X Tekken

A San Diego-i bemutató után Yoshinori Ono újabb érdekességeket árult el a várhatóan 2012-ig megjelenő Street Fighter X Tekkenről.